Penge tilbage i skat? Her er nogle gode køb

Penge tilbage i skat? Her er nogle gode køb

Mange danskere har gået og ventet på d. 10. april, og det hænder hvert år at mange danskere går og venter på netop denne tid, for det er her, at SKAT frigiver overskydende skat til danskerne. Og det giver penge at forkæle sig selv for, så vi har fundet lidt gode køb til dig, der

Mange danskere har gået og ventet på d. 10. april, og det hænder hvert år at mange danskere går og venter på netop denne tid, for det er her, at SKAT frigiver overskydende skat til danskerne. Og det giver penge at forkæle sig selv for, så vi har fundet lidt gode køb til dig, der har fået penge tilbage i skat.

16,7 milliarder strømmer i disse dage fra SKATs konto og ud til danskerne. Faktisk skal 3.4 millioner af danskerne – langt de fleste faktisk – have penge tilbage i SKAT, og det er penge, som ofte kommer bag på danskerne. Det er i bund og grund et udtryk for, at rigtig mange danskere har dårligt styr på årsopgørelse og har regnet forkert. Således får den gennemsnitlige dansker, ifølge DR, udbetalt rundt regnet 4.900 kroner fra SKAT.

Men hvad kan man få for knap 5.000 kroner? Vi har fundet gode tips til ting, man kan forkæle sig selv med, hvis man er blandt de heldige 3.4 millioner danskere, som har forregnet sin skatteindbetaling.

 

Giv hjemmet en overhaling

Nu hvor foråret endelig er på vej, og vi ser lyset springe ind igennem hjemmets vinduer, giver det også ofte inspiration til at forny hjemmets rammer, og her er det en fryd at kaste nye farver på væggene. Det er i denne tid meget populært at lade sine vægge behandle med Kabe Spartel, som i bund og grund er indfarvet spartel, som giver både smukke og funktionelle vægge. Det matte look og unikke muligheder for at indfarve spartlen giver dig mange muligheder for at tilpasse hjemmet, lige efter dine behov, så står du med kedelige vægge, er det værd at kaste dine skattekroner efter nye og smarte farver.

Det kan også være hjemmets møbler, som trænger til nye input. Mange danskere foretrækker at tage på shopping i fysiske butikker, når der skal handles møbler til hjemmet. Det er trods alt bedre, faktisk at prøve produkterne, når man skal ud og investere i designermøbler, for det er nemlig også en oplagt mulighed, for de danskere, der har fået penge tilbage i SKAT.

 

Prøv i butik og bestil online

Mange vælger efterfølgende så at bestille online, hvor de kan finde den bedste pris gennem prissammenligninger tjenester. Men hvorfor ikke kombinere muligheden for at prøve møblerne og samtidig bestille online? Hos danske virksomheder som Trend Bazaar, har man rig mulighed for at både prøve, overveje, researche og også købe møblerne, netop fordi man her kombinerer en fysisk butik med en velfungerende webshop.

 

Så står du og er på udkig efter for eksempel en stol fra Hay, så tag turen ned i butikken og prøv, det møbel du overvejer, inden du senere besøger på webshoppen. Møbler, fornyelse af hjemmet eller selvforkælelse? Skattepengene kan bruges på mange måder, og her var enkelte bud på investeringsmuligheder.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel