Tips til at indrette drivhuset

Tips til at indrette drivhuset

Der findes utallige måder at indrette et drivhus på, og det kommer helt an på formål, smag og behag, hvordan man gør. Her er nogle tips til, hvordan du kan indrette dit drivhus, så du får bedst mulig udnyttelse ud af det. Er du på udkig efter et nyt drivhus? Find et flot udvalg af

Der findes utallige måder at indrette et drivhus på, og det kommer helt an på formål, smag og behag, hvordan man gør. Her er nogle tips til, hvordan du kan indrette dit drivhus, så du får bedst mulig udnyttelse ud af det. Er du på udkig efter et nyt drivhus? Find et flot udvalg af drivehuse her.

 

Gør det praktisk

Det oprindelige primære formål med et drivhus er at plante blomster, frugter og grøntsager, som ikke kan holde til det danske vind og vejr. I dag kan et drivhus dog have mange flere formål, og indretningen kommer an på, hvilke formål du har med dit drivhus. Det er dog en god idé at indrette praktisk med hylder og eventuelt kroge, så haveredskaberne kan blive sorteret og være lettilgængelige. Hylder skaber også plads til flere planter, da de mindre krukker kan stå her, så der bliver plads på gulvet til de større plantekasser. Et plantebord kan også være en god idé, så du har et sted at plante frø og plante om, når planterne bliver for store til deres krukker. Og hvis du har tænkt dig at bruge drivhuset som en slags udestue, skal der selvfølgelig også være plads til bord, stole og eventuelt en lille sofa eller liggestol.

 

Genbrug og skab hygge

Et drivhus er et godt sted at få brugt de gamle møbler, der alligevel bare står i garagen eller på loftet. De gamle spisebordsstole kan med god grund stilles i drivhuset, eventuelt efter en gang maling, så der bliver skabt hygge og stemning derinde. Er der plads til det, kan du også snildt lave en hyggekrog ud af genanvendte træpaller med hjemmelavede madrasser og hynder på, så du har et sted at sidde og nyde forårssolen gennem ruderne i drivhuset. Hylderne i drivhuset kan eksempelvis laves af gamle skabe eller døre, der saves til og hænges op, og plantekrukkerne kan laves af konservesdåser eller gamle gryder og potter. Kun fantasien sætter grænser for indretning af drivhuset.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel