3 gode grunde til at tegne bestyrelsesansvarsforsikring

3 gode grunde til at tegne bestyrelsesansvarsforsikring

Som bestyrelsesmedlem kan man komme ud for, at kreditorer sagsøger bestyrelsen eller at der kommer andre problemer med den position man sidder i. Med en bestyrelsesansvarsforsikring kan man som regel holde sit på det tørre, hvis der skulle komme problemer med sådanne ting. Der er mange gode grunde til at tegne en bestyrelsesansvarsforsikring og her

Som bestyrelsesmedlem kan man komme ud for, at kreditorer sagsøger bestyrelsen eller at der kommer andre problemer med den position man sidder i. Med en bestyrelsesansvarsforsikring kan man som regel holde sit på det tørre, hvis der skulle komme problemer med sådanne ting. Der er mange gode grunde til at tegne en bestyrelsesansvarsforsikring og her er tre af de bedste, der bør overbevise alle om, at man børe tegne en bestyrelsesansvarsforsikring.

Få dækket op til 5 mio. kroner

Når du får teget en god bestyrelsesansvarsforsikring, så vil du i nogle tilfælde kunne få dækket helt op til 5 mio. kroner fra denne ene forsikring. Det er et vanvittigt højt beløb at få ud af en så simpel og billig forsikring. Den sikrer, at du ikke kommer til at hæfte for lige så meget, fordi man ellers hæfter med hele sin personlige formue, når man sidder i en bestyrelse. 5 mio. kroner er alligevel en god sum penge for en relativt billig forsikring og derfor er det noget, som de fleste bestyrelsesmedlemmer bør overveje. Det er dog langt fra den eneste fordel.

Hav et ubegrænset antal bestyrelsesposter

Når man vælger at tegne en bestyrelsesansvarsforsikring, så kan man nogle gange have et ubegrænset antal bestyrelsesposter, hvor forsikringen vil gælde. Det betyder, at man kan engagere sig i lige så mange bestyrelser, som man har lyst til, da man altid vil være dækket. Med en bestyrelsesansvarsforsikring behøver man ikke være usikker på, om man er dækket, selvom man er aktiv mange steder, for der er som regel ingen begrænsing på. Der er endda ingen selvrisiko, så man ender ikke med at have store regninger i forbindelse med denne forsikring. Det er nemlig ofte tilfældet med andre forsikringer.

Få dækket i hele Europa

Hvis du får en god bestyrelsesansvarsforsikring, så er du dækket af den  hele Europa. Det giver dig muligheden for at være med i bestyrelser på tværs af landegrænser og stadig være sikker på, at du får den dækning, som du har brug for. Det ville være utrligt tragisk, hvis man endte med at skulle hæfte for et større beløb, bare fordi man er aktiv i en bestyrelse i udlandet. Bestyrelsesansvarsforsikringen vil dække penge til juridisk bistand, så man kan få den juridiske hjælp, som man har brug for, men den vil også dække ting såsom bøder, hvis det skulle blive aktuelt.

Hvor kan jeg få en bestyrelsesansvarsforsikring?

Det er ikke en forsikringstype, som de normale forsikringsselskaber udbyder og derfor vil man blive tvunget til at finde den et sted, hvor der er mere specialiserede forsikringer. Det betyder, at man får en mere speciel forsikring og man kan for eksempel tegne den hos Board Assure, der har stor erfaring med at udbyde denne forsikring i Danmark. Denne forsikring vil indeholde alle de førnævnte punkter og meget mere, men det bliver man nødt til at læse om. Hvis man er på udkig efter en solid bestyrelsesansvarsforsikring, så er det i hvert fald et godt sted at starte sin søgen efter den perfekte forsikring.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel