Få et større netværk i et kontorfælleskab

Få et større netværk i et kontorfælleskab

I de sidste par år er antallet af kontorfællesskaber vokset. Et kontofællesskab betyder, at man rent praktisk er fælles om at dele kontor og kontorfaciliteterne. Dermed er udlejning af kontorerikke længere så individuelt, men er i stedet blevet til noget, der giver mulighed for netværk og fællesskab. Kontorfællesskaber er oftest en kombination af lukkede kontorlokaler

I de sidste par år er antallet af kontorfællesskaber vokset. Et kontofællesskab betyder, at man rent praktisk er fælles om at dele kontor og kontorfaciliteterne. Dermed er udlejning af kontorerikke længere så individuelt, men er i stedet blevet til noget, der giver mulighed for netværk og fællesskab.

Kontorfællesskaber er oftest en kombination af lukkede kontorlokaler og åbne kontorarealer, samt fællesfunktioner, såsom køkken, internet, printer osv. Men hvorfor er det helt præcis, at disse kontorfællesskaber er blevet så populære? – herunder kan du blive klogere på, hvilke fordele der er ved kontorfællesskaberne.

Fordele ved kontorfællesskaber

Netværksmuligheder
Ved de fleste kontorfællesskaber har du mulighed for at netværke og sparre med andre virksomheder eller medarbejdere. Dette kan dog kræve, at du selv er opsøgende og udadvendt, men rammerne for kontorfællesskabet er med til at gøre netværksmulighederne mere naturlige, da man nemt kan lave sociale events.

Denne mulighed for at netværke med andre virksomheder og medarbejdere giver også mulighed for at få inspiration. Dette kan bl.a. ske ved deltagelse i relevante events og arrangementer.

Få adgang til flere faciliteter og rabatter
Nogle af disse faciliteter kan være reception, mødelokaler, kantine og meget andet, som er inkluderet i prisen, men det kan også være en ekstra udgift. Derudover så har nogle kontofællesskaber forhandlet sig til nogle rabatter med eksterne leverandører, hvilket betyder, at man kan spare penge på telefon, transport mm.

Kontorudlejning

Hvis du mangler et kontor eller gerne vil starte et kontorfællesskab, så findes der mange muligheder for udlejning af kontorer. Der findes kontorudlejningflere steder i landet, såsom Holbæk og Odsherred. Så hvis du gerne vil netværke og være en del af et større fællesskab, så har du mulighed for at gøre det flere steder rundt om i landet.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel