Få mere trafik på din hjemmeside

Få mere trafik på din hjemmeside

Uanset om du er ejer af en stor virksomhed, eller om du har en drøm om, at starte din egen lille virksomhed, så kan en Google annoncering være vejen frem til endnu mere succes. Når du vælger at benytte dig af Google Ads, så er du sikker på, at du når et langt større og

Uanset om du er ejer af en stor virksomhed, eller om du har en drøm om, at starte din egen lille virksomhed, så kan en Google annoncering være vejen frem til endnu mere succes. Når du vælger at benytte dig af Google Ads, så er du sikker på, at du når et langt større og mere specifikt publikum, som har interesse i det, som du tilbyder. Du får simpelthen målrettet dine ydelser til lige netop den målgruppe, som du ønsker, skal se dine produkter.

 

Sådan fungerer det

Der findes to måder at annoncere på, søgeannonceringer og displayannonceringer. Søgeannoncer er designet til at trække kunderne igennem til et køb, det man kalder ’pull marketing’. Det er de annoncer, som du ser, når du laver en Googlesøgning, der står øverst og nederst i søgeresultaterne. Det vil fremgå af annoncerne, at de er sponsorerede.

Displayannoncering vil forsøge at skubbe produkter, ydelser, tilbud mm. ud til de potentielle kunder ved at lave online reklamesøjler. Det er de annoncer, man ser som bannere eller som videoer, der ofte vil komme frem ude i højre side som f.eks. på Facebook.

 

For hver gang du som forbruger klikker på deres annonce, det man kalder PPC (pay per clik), betaler virksomheden et beløb. Hvor meget disse søgeord er værd eller koster kommer an på hvor eftertragtet det er. Ordene sættes i budrunde, som i et auktionshus, og så bliver prisen budt enten op eller ned alt efter hvor populært søgeordet er.

 

Det kan godt betale sig

Ligesom man går til en VVS’er, hvis der er problemer med rørene, så forholder det sig på samme vis med en ekspert i Google AdWords eller Google Ads. Det betaler sig at få en fagmand til at hjælpe én med at komme ordentligt i gang med at skaffe trafik på ens hjemmeside, så du kan koncentrere dig om at tage dig af dine kunder.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel