3 tips til en anderledes date

3 tips til en anderledes date

Står du og skal på din første date og har du ikke lige tænkt på, hvad I skal lave sammen? For at det hele ikke skal gå hen og blive en af de sædvanlige cafédates eller en gåtur, så giver vi dig her 3 bud på en anderledes og oplevelsesrig date, I kan tage på

Står du og skal på din første date og har du ikke lige tænkt på, hvad I skal lave sammen? For at det hele ikke skal gå hen og blive en af de sædvanlige cafédates eller en gåtur, så giver vi dig her 3 bud på en anderledes og oplevelsesrig date, I kan tage på sammen.

Sushi-date

Den her gælder naturligvis kun til dem, der ikke kan få nok af sushi. Den ene mulighed er, at tage på en almindelig date på en sushirestaurant, hvor I udfordrer hinanden i at prøve nye sushiretter. På den måde kan I også lære lidt om hinandens smagsløg og finde ud af, om den anden part er frisk på nye udfordringer eller om vedkommende holder sig inden for de trygge rammer. Den anden mulighed er, at tage på et sushikursus sammen, hvor I lærer hvordan man laver sushi. Dette kan dog være en dyr affære, så hvis I hellere vil gøre det på budget, kan I købe ind til sushi sammen og prøve jer frem selv.

Vinsmagning eller ølsmagning

Denne slags date passer som regel til de fleste danskere, der nyder et godt glas vin eller en øl engang imellem. Hvis begge parter eller blot den ene endda har forstand på en af delene, kan det være en fordel på den første date, da man derved ser den ene parts passion for et emne, hvilket ofte vil frembringe personligheden mere på en første date, der ellers kan gå hen at blive lidt kunstig. Til sidst kan I måske endda slutte af med et ordentligt måltid mad påen nærliggende restaurant eller kro. Du kan f.eks. finde gode deals her, for at spare lidt påden front.

Den budgetvenlige date

Hvis I er studerende påSU eller blot gerne vil spare penge på den første date, kan det være en god idé, at benytte sig af nogle rabatkoder til nogle oplevelser, restauranter, caféer eller andet, som I finder relevant til den første date. Derudover kan man f.eks. tage pågratis lerværksted i Odense i Kulturmaskinen, hvor I sammen kan udfolde jeres evner til at lave ting i ler, hvis I begge er kreative mennesker eller blot har mod påat udfordre jer selv.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel