Hvordan får jeg flere kunder?

Hvordan får jeg flere kunder?

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold Hvis du er virksomhedsejer, ved du, at det er værd at kæmpe for kunderne. Dog kan det også godt være noget af en kamp. Ikke desto mindre er det værd at gøre en indsats for at få flere kunder hele tiden, for uden dine kunder, er der til sidst ingen

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Hvis du er virksomhedsejer, ved du, at det er værd at kæmpe for kunderne. Dog kan det også godt være noget af en kamp. Ikke desto mindre er det værd at gøre en indsats for at få flere kunder hele tiden, for uden dine kunder, er der til sidst ingen virksomhed. Men hvordan kan du få flere kunder?

Brug søgemaskineoptimering

Når du skal forsøge at få flere kunder, handler det lige så meget om at få skabt nogle præferencer blandt forbrugerne. Hvis de foretrækker dine produkter frem for dine konkurrenters, er det en kæmpe fordel for dig. Det kan du hjælpe på vej ved f.eks. at bruge søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering forkortes SEO og betyder, at du kommer til at ligge over dine konkurrenter, når de søger på forskellige søgeord, der har noget med din virksomhed at gøre. Få hjælp af et SEO bureau.

Gør brug af sociale medier

I dag er det nærmest altafgørende, at du kan finde ud af at benytte sociale medier som en del af din markedsføring og kontakt med din målgruppe. Fordelen ved sociale medier er, at du lynhurtigt kan få spredt dine budskaber, billeder af dine produkter m.m. Hvis folk er vilde med det, du deler, vil de også dele det videre til deres venner og familie. Derfor kan dit virksomhedsnavn rigtig hurtigt blive delt blandt mange mennesker. Det er nøglen til flere kunder, for hvis ikke folk kender til dig, vil de heller ikke købe dine produkter. Hvis du vil have flere kunder, er du nødt til at sætte dig ind i sociale medier og begynde at bruge dem, hvis ikke du allerede gør det. Du kan starte med at oprette en facebookside og en konto på Instagram, hvor du kan gøre opmærksom på dig selv og dit brand.

2 comments
Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

 • Sabri
  24/03/2021, 15:16

  God artikel, men der kunne godt stå noget om det bør være en kombi mellem PPC og SEO.
  SEO tager trods alt tid og folk vil som regel også gerne have kunder i morgen! 🙂

  REPLY
 • Jens Juhl Greiersen
  22/04/2022, 08:05

  Hej

  Kan det passe at det er på dette domæne, at jeg engang havde en masse fantastiske tjenester? (hvis ikke så undskyld forstyrrelsen)

  Jeg gennemgår mine gamle harddisk for data og ligger gamle/sjove indlæg om på min nuværende side, som der er oprettet som en Blog. Jeg ser at mange af de sider jeg havde den gang, var opbygget med "koder" fra newbie.dk, så teksten er ikke at finde mere.

  Måske, hvis det ligesom mig, der har en masse harddiske liggende med gamle data, er der en meget lille chance for at der findes rester fra den gang.

  I øjeblikket sider jeg og kikker på nogle gl html sider fr 2005, så perioden er før og efter denne dato.

  Det drejer sig om domænerne greiersen.dk og minimojemi.dk (nedlagt, nu på greiersen.dk/club)

  Hvis der findes denne lille chance for der ligger nogle rester et sted, hvad vil det så kræve at få fat i evt data?

  Håber ikke jeg er for besværlig
  Med venlig hilsen
  Med Greiersen

  REPLY