Investér i en søjlekran til tungere løft og pas på dine medarbejdere

Investér i en søjlekran til tungere løft og pas på dine medarbejdere

Som leder eller virksomhedsejer, er det nogle gange meget vigtigt lige at tage til overvejelse, hvad dine medarbejdere laver i den daglige drift, og hvor stor deres arbejdsbyrde er. For det er jo ikke meningen, at de skal få arbejdsskader af nogen art – det har ingen interesse i. Det gælder både fysisk som psykisk.

Som leder eller virksomhedsejer, er det nogle gange meget vigtigt lige at tage til overvejelse, hvad dine medarbejdere laver i den daglige drift, og hvor stor deres arbejdsbyrde er. For det er jo ikke meningen, at de skal få arbejdsskader af nogen art – det har ingen interesse i. Det gælder både fysisk som psykisk. Derfor bør du lave undersøgelser af arbejdsgangen i virksomheden, og se, om der er noget, der bør optimeres eller ændres. Derudover kan du lave en rundspørge blandt dine medarbejdere, om de er tilfredse eller mener, at noget kan gøres anderledes eller smartere. Gør det gerne anonymt, så de ikke holder sig tilbage af frygt for fyring grundet ærlighed.

Brug søjlekranen til tungere løft

Det kan være, at der er opstået et behov for et hjælpende redskab til de tunge løft i dagligdagen. På den undgår I rygskader eller lignende, og kan gøre arbejdet langt mere effektivt. Du kan nemlig vælge at købe et løfteredskab – en kran for eksempel – til at udføre dette stykke arbejde, der ellers ville kræve flere voksne menneskers kræfter. En søjlekran er ikke til at undvære, når du først har fået fingrene i den. Søjlekranen kan løfte inden for en radius på 2-5 meter på forskellig belastning. Har den en svingarm er det ofte op til 2.000 kg, mens en knækarm har en spidsbelastning på ca. 500 kg, men til gengæld er mere fleksibel.

Hvordan virker en søjlekran?

En søjlekran består af en metalsøjle, der kan fastgøres på flere måder. Den kan boltes fast, fås med færdiglavet fodplade eller den kan blive støbt ned i gulvet. Vælger man en søjlekran med fodplade, er det muligt at rykke den med for eksempel en gaffeltruck. Få den rette vejledning til at finde den søjlekran, der dækker dit behov hos professionelle.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel