Kickstart sommerglæden med forårsudflugter

Kickstart sommerglæden med forårsudflugter

Vi er midt i foråret. Snart runder vi om det hjørne, hvorfra vi kan begynde at skimte sommeren. Foråret kan være en forsmag på sommerårstidens behagelige varme og solrige dage, og den kan ligeså være en forsmag på sommerårstidens kolde regnvejrsdage. Vi kan dog altid håbe på flere af de varme dage. Deltag i Økodag

Vi er midt i foråret. Snart runder vi om det hjørne, hvorfra vi kan begynde at skimte sommeren. Foråret kan være en forsmag på sommerårstidens behagelige varme og solrige dage, og den kan ligeså være en forsmag på sommerårstidens kolde regnvejrsdage. Vi kan dog altid håbe på flere af de varme dage.

Deltag i Økodag med tusindvis af andre danskere

Den 10. april er det Økodag. Det er den dag, hvor køerne på de økologiske landbrug lukkes ud på græsmarkerne, hvilket de nyder i fulde drag, ligesom tilskuerne begejstrede og beundrende ser til, mens køerne får det første friske græs at smage i mange måneder.

På Frederikssund Netavis kan du læse en artikel om Økodag og læse, hvorvidt der endnu er mulighed for at skaffe billetter til den glædelige begivenhed. Frederikssund Netavis oplyser desuden nærmere om tidspunktet for Økodag. Det kan være en fantastisk udflugt for børnefamilier blandt andet, fordi børnene vil finde det både morsomt og hyggeligt at besøge en gård og få lov at opleve køerne, der sendes ud på græs.

Tag i forlystelsespark

Det er en yderst populær aktivitet at tage i forlystelsespark, når solen stiger højt op på himlen og stråler ned og får os til at føle os energiske samt spændte på, hvad dagen har at byde på. Det er et forslag, der ofte først lyder fra børnenes munde, og som derefter virkeliggøres af forældre, som er i deres mindre nærige hjørne. Er du en af de forældre, der for tiden er ved at gå ud af sit gode skind, fordi sommeren er så nær, men alligevel så langt væk? Så kan du bringe sommerstemningen tættere på ved at tage en tur i forlystelsespark med familien nu fremfor at vente til sommerferien.

I kan også lave flere påskeaktiviteter sammen som familie. I kan eksempelvis male påskeæg eller dedikere en dag til at pynte op til påskefrokost.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply