Sørg for at dine kunder får den bedste oplevelse

Sørg for at dine kunder får den bedste oplevelse

Hvis du arbejder på en arbejdsplads hvor jeres tallerken og bestik kan komme i nærheden af eksempelvis medicin eller kemisk miljø, så kan en simpelt standard opvaskemaskine altså ikke nødvendigvis altid sikre dig, at opvasken er desinficeret. Derfor bør I på jeres arbejdsplads anskaffe jer en af Miele’s desinfektionsopvaskemaskiner. Desinfektionsopvaskemaskiner fra Miele til erhverv kan

Hvis du arbejder på en arbejdsplads hvor jeres tallerken og bestik kan komme i nærheden af eksempelvis medicin eller kemisk miljø, så kan en simpelt standard opvaskemaskine altså ikke nødvendigvis altid sikre dig, at opvasken er desinficeret. Derfor bør I på jeres arbejdsplads anskaffe jer en af Miele’s desinfektionsopvaskemaskiner. Desinfektionsopvaskemaskiner fra Miele til erhverv kan sikre din arbejdsplads ved at desinficere alt, der kommer i opvasken. Dette er generelt meget vigtigt i forhold til at holde en vis renhed på sin arbejdsplads og selvfølgelig også at holde sygdomme eller negative reaktioner ude. Det kan selvfølgelig også være, at I på arbejdspladsen simpelthen bare mangler en ny ordentlig opvaskemaskine. Der er ikke meget ved at skulle møde ind på arbejde og så opdage gang på gang, at opvaskemaskinen igen ikke har gjort sin funktion tilfredsstillende.

 

Få desinficeret og rengjort

Heldigvis er opvaskemaskinerne fra Miele også især kendt for sine tårnhøje kvalitet vaske. Dermed behøver man ikke længere at stå og skulle ordne resten af opvasken, når man møder på arbejde. De besidder eksempelvis en automatisk lukkefunktion, så du ikke behøver at være nervøs for, at vandet løber ud, hvis du ikke fik lukket døren ordentligt. Maskinerne er ligeledes udstyret med optimal dosering både til den generelle rengøring, men også til desinficering. Det vil sige, at der sidder nogle små pumper i opvaskeren, der ved lige præcis, når der mangler noget nyt sæbe eller andet middel. Dette medfører også sammen med maskinernes skylleteknik, at større mængder af opvask ligeledes bliver vasket ordentligt. Maskinerne har altså en universel anvendelse. Det er nemlig lige meget om du arbejder på et laboratorium eller en klinik. Mieles opvaskemaskiners teknikker tilpasser sig nemlig efter behovet. Der er altså god grund til at se Mieles udvalg af opvaskemaskiner til arbejdspladsen, da det giver et renere miljø.

 

 

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply