Vær den første til at blive moderigtig i 2020 – dette bliver det nye års største modetrends

Vær den første til at blive moderigtig i 2020 – dette bliver det nye års største modetrends

Et nyt år betyder en delvis udskiftning eller ændring af mange forskellige af aspekter – inklusiv moden. Mode ændrer sig dog aldrig over natten, det er mere en gradvis ændring, så du skal ikke være bange for helt at blive forladt på perronen for gammel mode. Men hvis du gerne vil tage det første tog

Et nyt år betyder en delvis udskiftning eller ændring af mange forskellige af aspekter – inklusiv moden. Mode ændrer sig dog aldrig over natten, det er mere en gradvis ændring, så du skal ikke være bange for helt at blive forladt på perronen for gammel mode. Men hvis du gerne vil tage det første tog afsted mod 2020’s modetrends, kan du herunder finde lidt inspiration til, hvad der måske bliver de helt store modetrends i det nye år.

2020’s potentielle store modetrends

  • Det skandinaviske. Skandinavisk tøjstil er altid en pålidelig modestil, da vi alle holder af de traditionelle skandinaviske looks. Et godt eksempel på dette er skandinavisk modetøj fra Love and Divine, der giver en blanding af det moderne Skandinavien og de mere tidløse udtryk. Love and Divine forsøger at skabe feminine tøjstile, der stadig har et stærkt udtryk, hvilket b.la. kan ses i blandingen af de lysere farver og det lettere retro udtryk.
  • Nogle mønstre kommer højst sandsynlig til at dominere det nye års modetrends, og det er især polkaprikker og vertikale linjer. Begge mønstre har lidt flair i sig, men uden at blive for meget, hvilket sætter dem i en god mellemgrund. Især vertikale linjer bliver populære, da de passer til næsten alle kropsformer.
  • Læder kommer også lidt tilbage, men i flere former end blot de traditionelle brune og sorte farver. Læder ligger altid slumrende og venter på at blive populær igen. Denne gang bliver det så i mere utraditionelle former – f.eks. som mærkværdige tøjgenstande og i mere prangende farver.
  • De prangende farver bliver også en trend i sig selv. Prangende og lyse farver i særdeleshed. Det kunne f.eks. være neon-grøn eller pistaciegrøn. Disse farver bliver end ikke kombineret med mere neutrale farver, men med andre nogenlunde prangende farver.
Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply