3 gode familieoplevelser i Ebeltoft

3 gode familieoplevelser i Ebeltoft

Ebeltoft er en hyggelig by med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Her får du 3 forslag til, hvad I kan lave som familie, når I besøger Ebeltoft. Glass Museum Glass Museum er et af Ebeltofts mest kendte seværdigheder. Her kan I se glaspusteri, glasblæseri og udstillinger af smukt håndværk. Børnene vil elske

Ebeltoft er en hyggelig by med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Her får du 3 forslag til, hvad I kan lave som familie, når I besøger Ebeltoft.

Glass Museum

Glass Museum er et af Ebeltofts mest kendte seværdigheder. Her kan I se glaspusteri, glasblæseri og udstillinger af smukt håndværk. Børnene vil elske at se de store glaspusterier, og voksne kan lære en masse om glasblæsning og glashåndværk. Glass Museum ligger i Ebeltofts gamle havn, og I kan komme til stedet ved at tage en tur med hestevogn eller en tur i en af de små både.

Fregatten Jylland

Fregatten Jylland er Danmarks sidste sejlende skib fra 2. Verdenskrig, og det er et imponerende skib at se. På skibet kan I følge skibets historie fra start til slut, og I kan også få en tur på dækket. Fregatten Jylland ligger i Ebeltofts gamle havn, og I kan komme til stedet ved at tage en tur med hestevogn eller en tur i en af de små både, som virkelig booster indlevelsen.

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er Danmarks næststørste forlystelsespark, og det er en fantastisk oplevelse for både store og små. Parken har masser af forlystelser, aktiviteter og oplevelser for børn i alle aldre. Djurs Sommerland ligger i Ebeltofts gamle havn, og I kan komme til stedet ved at tage en tur med hestevogn eller en tur i en af de små både.

Find en god campingplads

Når turen går til Ebeltoft, er det en god ide at finde en god campingplads. Der er flere gode campingpladser i området, og du kan finde dem alle på nettet. Du kan derefter tage ned til stranden, finde en god plads og slappe af.

Konklusion

Ebeltoft har masser af muligheder for hele familien, og du kan faktisk finde mange flere gode oplevelser i området, ved at klik her.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply