3 gode idéer til kvalitetsaktiviteter

3 gode idéer til kvalitetsaktiviteter

Enhver forælder kender nok alt for godt det med, at vi gerne vil finde en fællesaktivitet med vores barn, som giver en god undskyldning for at bruge en masse kvalitetstid sammen. Efterhånden som børnene bliver ældre, jo mindre tid gider de tilbringe med deres forældre – især i teenageårene. Dog er der stor tendens til,

Enhver forælder kender nok alt for godt det med, at vi gerne vil finde en fællesaktivitet med vores barn, som giver en god undskyldning for at bruge en masse kvalitetstid sammen. Efterhånden som børnene bliver ældre, jo mindre tid gider de tilbringe med deres forældre – især i teenageårene. Dog er der stor tendens til, at når ungerne flyver fra reden, så opstår der igen et eller andet behov for at tilbringe tid sammen med sine forældre igen. Men hvad skal denne tid så bruges på? Der findes rigtig mange bud på, hvad denne kvalitetsaktivitet kan være. Dog ville det fedeste helt klart være noget, hvor I begge har en form for interesse, som I kan gøre gang på gang sammen uden, at det bliver kedeligt.

  1. Lystfiskeri

Lystfiskeri er en fritidsaktivitet, der kræver en del tålmodighed, men den giver også en masse frisk luft og ro. Der er mange forskellige grene inden for lystfiskeri, så I burde snildt kunne finde en form, der fanger jer begge. På den måde kan I få brugt adskillige timer sammen både ude og inde, når der skal forberedes til fisketuren, og når I er afsted på fisketuren. Der ligger rigtig meget forberedelse inden en fisketur – især hvis I er nybegyndere, så skal I nemlig også ud og have fat i det helt rette udstyr, hvilket også kan være en god kvalitetsaktivitet. Uanset om I er nybegyndere, øvede eller garvede lystfiskere, er der garanteret en masse god kvalitetstid på en lidt anden måde end, hvad de fleste tyer til.

  1. Montainbiking

Mountainbiking er gennem tiden kun blevet mere og mere populært, og mange flere hopper i cykeltøjet og bevæger sig ud på de kringlede skovstier til en masse sjov og action. Det er en lidt mere støjende kvalitetsaktivitet, hvor der er gang i den hele tiden samtidig med, at I får dyrket motion. Det er en enormt actionpræget og fleksibel motionsform, som sagtens kan udføres alene, to og to eller i større grupper, hvor I selv kan tilrettelægge, hvornår I vil afsted. Især når I ikke lever under samme tag længere, så er sporten endnu mere oplagt at udøve, når I så endelig ses i en weekend eller ferie.

  1. Jagt

Jagt er lige såvel som lystfiskeri en fritidsaktivitet, der kræver en del tålmodighed, men det giver også en masse frisk luft og ro i de tidlige morgentimer, hvor I ligger på lur og venter på, at jeres bytte kommer frem fra skjul. Jagt kræver ligeledes en masse forberedelse inden vækkeuret ringer meget tidligt næste morgen, og der er mange forskellige regler, som skal overholdes. Det gode ved, at I er to er, at I kan hjælpes ad med at forberede til jagt-turen og huske på alle reglerne. Før i tiden var jagt en del af overlevelsen, men i dag bruges den mere som en fritidsaktivitet for de fleste.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply