Guide til at holde den bedste fest!

Guide til at holde den bedste fest!

Er du i gang med planlægningen af den helt store fest, men ved du ikke rigtig, hvordan du skal få plads til alle de inviterede indenfor? Så kan du i stedet vælge at invitere dine gæster på et brag af en fest udenfor! Du kan nemlig leje et telt og holde din fest der. Du

Er du i gang med planlægningen af den helt store fest, men ved du ikke rigtig, hvordan du skal få plads til alle de inviterede indenfor? Så kan du i stedet vælge at invitere dine gæster på et brag af en fest udenfor! Du kan nemlig leje et telt og holde din fest der. Du kan blandt andet leje telte i Silkeborg, Viborg og Århus, og du kan se meget mere om leje af telteher. Det gode ved at holde din fest i et telt er, at du har plads til alle dine gæster, at du er tæt på din bolig, hvis du får behov for at hente nogle ekstra ting, samt at du kan pynte teltet op, så det passer perfekt til dit festtema.

Hvilket telt skal jeg vælge?

Du kan leje mange forskellige typer og størrelser af telte. Størrelsen på teltet afhænger af antallet af gæster, som kommer til din fest. En tommelfingerregel er, at du skal have mellem 1 og 1,5 m2per person, der kommer til festen. På den måde sikrer du, at der er god plads til alle, og at der er plads til både bord til mad og gaver.

Hvordan gør du dit telt personligt?

Det kan virke som en udfordring at gøre et udlejningstelt lige så personligt og hyggeligt, som ens dagligstue eller spisestue er. Men du kan leje gulv til dit telt, der er nemt at lægge, da det kommer i plader på 1 x 3 meter. Ved at få lagt et gulv vil du skabe gode rammer for at invitere på musik og dans. Derudover kan du lettere give teltet en stemning, der minder om at sidde i en dagligstue. Nu mangler du blot at pynte teltet op, så det passer til temaet, og så er du ellers klar til at få gæster!

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel