Cykelguiden anno 2018

Cykelguiden anno 2018

Når det kommer til valg af cykel, er det svært ikke at vælge en model, der afspejler sin egen personlighed og karakter. Faktisk er det blevet således, at mange faktisk vælger cykel ud fra, hvordan man ser sig selv som person, og valget af cykel kan derfor være ganske besværligt, hvis man pludselig står i

Når det kommer til valg af cykel, er det svært ikke at vælge en model, der afspejler sin egen personlighed og karakter. Faktisk er det blevet således, at mange faktisk vælger cykel ud fra, hvordan man ser sig selv som person, og valget af cykel kan derfor være ganske besværligt, hvis man pludselig står i den situation, at man skal ud og finde en ny cykel.

Cyklen og valg heraf er blevet mere omfattende, end det var engang, hvilket hovedsagligt skyldes, at dem, der bruger cykel i dag, bruger deres cykel relativt meget. Og derfor er det også blevet så uhyre vigtigt, at man har en model og type, der er i harmoni med det behov, man har. I denne artikel har vi fokus på cykeltyper, og hvordan de komplementerer din personlighed og dit behov bedst.

 

Mountainbike til de sporty

Mountainbiken er blevet en cykel, der kan bruges til mere end bare terrænkørsel. Faktisk er cykeltypen blevet ganske populær – også som bycykel – da den blandt andet egner sig specielt godt til at køre over fortov og lignende forhøjninger, hvilket den almindelige citybike kan have problemer med. Alt det har medført, at man faktisk i dag i højere grad vælger en mountainbike, hvis denne type går i spænd med ens personlighed, hvilket afhænger af temperament og karakter. For med en mountainbike signalerer man, at man er en sporty type, der også gerne cykler i sin fritid. Og det kan have sin charme i bybilledet, når man kommer ræsende på sin smarte mountainbike.

Den store ulempe ved en mountainbike er dog, at den har tendens til at sprøjte med vand i tilfælde af vådt føre, hvorfor bykørsel med flere cyklister omkring én kan være usmart og upopulært – hvorfor man i hvert fald som minimum skal vise et vist hensyn. Se det store udvalg af Giant cykler her.

 

Den klassiske citybike/herrecykel

Den største konkurrent til en mountainbike er den klassiske citybike, som da også ses oftest i bybilledet, når man kører rundt i de danske storbyer. Denne cykel er med sine smalle dæk specielt godt egnet til byer, hvor man kører rundt på hårdt føre i form af asfalt eller fliser – og så kan man hurtigt accelerere, når man starter efter at have holdt for rødt. Det er da også denne type cykel, der fås i flest forskellige smarte design og stilarter, hvilket gør, at man sagtens kan finde en cykel, der matcher både temperament og karakter. Og så fås den i alverdens forskellige prisklasser alt fra high class luksus til discount-modeller med privat label.

 

Fixie bike til hipsteren

Vil man gerne signalere, at man er med på noderne anno 2018, kan man med fordel undersøge mulighederne med en Fixie bike. Denne har bibeholdt det smarte hipster-look fra 90’ernes cykeldesign, og det viser, at man har en helt særlig personlig smag. Samtidig er det en model, man sagtens kan vise frem og ofte er lidt øm over, hvilket gør den til valget, hvis man er specielt glad for sin cykel og gerne vil se smart ud, når man kører rundt i offentligheden.

Derudover er der flere meget specielle modeller, man også kan vælge, og som hver især viser omverden, hvilken personlighed man har.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel