Sådan kan dine gæsters drikkevarer holdes kolde i sommervarmen

Sådan kan dine gæsters drikkevarer holdes kolde i sommervarmen

Når temperaturen stiger udenfor, begynder det langsomt at boble blandt Danmarks befolkning. Efter en lang vinter glæder alle sig til at trække ud i solen, hvilket tydeligt kan ses i diverse offentlige parker, langs kysterne, og på caféer rundt omkring i byerne. Solen skal nydes og ofte ledsaget af lidt at drikke – hvad end

Når temperaturen stiger udenfor, begynder det langsomt at boble blandt Danmarks befolkning. Efter en lang vinter glæder alle sig til at trække ud i solen, hvilket tydeligt kan ses i diverse offentlige parker, langs kysterne, og på caféer rundt omkring i byerne. Solen skal nydes og ofte ledsaget af lidt at drikke – hvad end man er mest til sodavand, vin eller øl. Dog ville de fleste sikkert rynke lidt på næsen, hvis de fik serveret en øl, der havde samme temperatur som vandet i en blomstervase, der har stået i en vindueskarm hele dagen. Derfor kan det være en god idé at holde drikkevarerne kolde, så det kun er humøret, der holdes lunt.

Flaskekølere optager mindre plads end vinkældere

Det ideelle er derfor at servere afkølede drikkevarer. Specielt, hvis man skal sørge for en høj tilfredshed hos dem, man serverer for. Hvis man har et etablissement, hvor man skal servere for sine gæster, kan det derfor være en idé at investere i en flaskekøler. Her kan der både være tale om restauranter, caféer og andre institutioner. En flaskekøler kan hjælpe dig med at hjælpe dine gæster i varmen uden, at du behøver at gøre det helt store for det.

 

Det vil selvfølgelig variere, hvilken flaskekøler der er brug for alt efter, hvilken slags restaurant, café eller anden institution, der er tale om – og desuden også hvilke flasker du gerne vil køle ned. De fleste flaskekølere kommer med justerbare hylder, der kan justeres alt efter flaskernes højde. Derudover er det muligt at købe flaskekølere med en digital temperaturstyring samt blæsere til at fordele kulden. Så du er sikker på, at der ikke er temperaturforskel på det, du serverer. Andre tilføjelser til flaskekøleren kan lyde på en intern belysning, så indholdet kan vises frem selv i mørke og en selvlukkende dør, så du ikke behøver at tænke på det, når du har favnen fuld af drikkevarer. Desuden er det muligt at få en flaksekøler, der har automatisk afrimning.

 

Nogle går ud og bruger mange penge på at få lavet en vinkælder eller en andet form for et kølesystem. Det kan dog være meget tids- og pladskrævende. Flaskekølere kan fås i mange forskellige størrelser, materialer og farver og kan tilpasses til forskellige placeringer og steder. For eksempel kan flaskekølere nemt tilpasses til en placering bag en bar, ude i køkkenet eller endda ude blandt gæsterne. Hvilket vil sige, at det er op til dig, om den skal være høj, så du kan stable mange flasker oven på hinanden, eller om den skal være bred, så flaskerne kan stå mere side om side – selvfølgelig kan det også være, at den skal være begge dele.

Gør en god handel

At investere i en flaskekøler kan derved aflaste dig på mange områder og samtidig sørge for et stilrent og organiseret udtryk.  Du har mulighed for at gå på opdagelse i et stort sortiment af flaskekølere på cateringinventar.dk, hvor der kan ses billeder og læses mere om de forskellige varianter.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel