Skal du have ny bil? Så overvej privatleasing

Skal du have ny bil? Så overvej privatleasing

Hvis du står overfor at skulle have en ny bil, bør du overveje Privatleasing i stedet for at købe en helt ny bil. Dette skyldes, at der følger rigtig mange fordele med privatleasing, blandt andet at du kan spare en masse penge. En af de måder, du sparer penge på, er, at nye biler mister

Hvis du står overfor at skulle have en ny bil, bør du overveje Privatleasing i stedet for at købe en helt ny bil. Dette skyldes, at der følger rigtig mange fordele med privatleasing, blandt andet at du kan spare en masse penge. En af de måder, du sparer penge på, er, at nye biler mister rigtig meget værdi med det samme, så der går kort tid, før bilen ikke længere er det samme værd. Dette er ikke et problem ved brugte leasingbiler, fordi de allerede har haft deres største værditab, alene fordi de er brugte, og ikke fordi der noget glat med dem.

Fordelene ved at vælge privatleasing

Der findes mange forskellige fordele ved privatleasing, men den største må siges at være, at det er en måde at have en bil, hvor du kender alle udgifterne på forhånd. For i den månedlige pris, du ser på bilen, er der nemlig en masse inkluderet. Der er inkluderet kasko- og ansvarsforsikring, serviceaftale, reparationer og tilbageleveringsforsikring. Med alt dette inkluderet mindskes dine yderligere udgifter til bilen utrolig meget, i forhold til hvis du havde købt en bil.

Selvom der er tale om privatleasing af brugte biler, er der stadig tale om nye brugte biler. Firmaet har udvalgt de allerbedste modeller, som har skadefri historik, ung alder og lavt kilometertal. På den måde vil du nærmest ikke kunne mærke, at bilen er brugt, bortset fra på prisen.

Kend dit kørselsbehov

En ting, du dog skal være opmærksom på, når du skal lease en bil, er, at der indgår et antal kilometer i aftalen, som du højest må køre. Prisen afhænger nemlig af dit kørselsbehov. Der er dog mulighed for at tilføje ekstra kilometer, hvis du pludselig får brug for det. Pengene for disse refunderes så bagefter, hvis de ikke alle bliver brugt.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply