Guide: Den gode cykelferie

Guide: Den gode cykelferie

Danskerne er vilde med den spanske ø, Mallorca. Mallorca kan mere end blot lækre sandstrande, gastronomi og sommer. Det er også en meget eftertragtet cykel-ø. En cykelferie er noget vi alle burde opleve. Erfaren eller ej, men selve oplevelsen er helt fantastisk. Dét at komme ud over stepperne i sadlen, er ubeskriveligt. Man får lov

Danskerne er vilde med den spanske ø, Mallorca. Mallorca kan mere end blot lækre sandstrande, gastronomi og sommer. Det er også en meget eftertragtet cykel-ø.

En cykelferie er noget vi alle burde opleve. Erfaren eller ej, men selve oplevelsen er helt fantastisk. Dét at komme ud over stepperne i sadlen, er ubeskriveligt. Man får lov at iagttage på en helt anden måde, som giver mange flere indtryk, end hvis man rejste rundt i bil, tog eller bus.

Man skal vælge Mallorca som en destination, hvis man søger en cykelferie hvor man har en præference for små hyggelige indkvarteringer, kortere dagsetaper (kvag øens størrelse), samt så er der rig mulighed for at dvæle ved det smukke landskab, strandene- og ikke mindst de charmerende byer. Ligeledes er chancerne for at få lov at socialisere med andre cykelentusiaster ganske stor. Her er nemlig rigtig mange turister der hvert eneste år, vælger at tage til Mallorca med det udgangspunkt at cykle.

Alene dette kan give nogle fantastiske oplevelser, og nogle nye venskaber der måske kan vare for evigt. Ønsker man ikke udelukkende at cykle en hel uge, er det netop her at Mallorca er skøn. Der er nemlig rig mulighed for at splitte sin ferie op, således man halvdelen af tiden nyder de fine sandstrande, mens den resterende halvdel er aktiv på cyklen.

Søger man gode rejsetips til hvad man kan lave, eller blot er på udkig efter aktivitetsrejser a la disse, er det en god idé at benytte danske Travelscoop. Dette er en dansk virksomhed, som mestrer at finde attraktive pakkerejser, med den forudsætning at være bedst på pris og oplevelser. Ligeledes sammensættes der også rejser efter behov og ønsker, hvilket gør det muligt for kunden at påvirke destination, oplevelse, aktivitet m.m.

Tager man på aktivitetsferier, anbefales der altid at have styr på sin udstyr. Er det eksempelvis en cykelferie, er det ikke helt ligegyldigt hvilket udstyr man får pakket ned. Ligeledes er det også essentielt, at man ikke sparer på dette, eftersom det har en stor betydning i forhold til hele rejsens oplevelse. Gå derfor altid til en autoriseret forhandler, der har den nødvendige ekspertise inden for cykling, tracking, løb, adventure, ski m.m. Du får blot meget mere ud af din rejse, og generelt styrker det blot hele oplevelsen.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel