Hvad skal man spille i ferie?

Hvad skal man spille i ferie?

Når ferien rammer skoldebørnene, rammes de også ofte af kedsomhed. Måske er dette fordi forældrene ikke lige har tid til at underholde dem hele dagen lang. Derfor er det oftest en ret god idé, at indkøbe nogle spil, som ungerne selv kan lege med. Hvis man er smart væger man spil man som voksen også

Når ferien rammer skoldebørnene, rammes de også ofte af kedsomhed. Måske er dette fordi forældrene ikke lige har tid til at underholde dem hele dagen lang.

Derfor er det oftest en ret god idé, at indkøbe nogle spil, som ungerne selv kan lege med. Hvis man er smart væger man spil man som voksen også selv kan få glæde af senere hen.

Ludo er stadig godt

Ludo er nok et af de ældste brætspil man finder på markedet, da det kan tilbagedateres helt til 1896 og så dagens lys i England, selvom det egentlig er et gammelt indisk spil.

Har man et par børn, er dette spil oplagt at give sig i kast med. Dog skal man nok lige holde et vågent øje med dem, da det til tider godt kan gå lidt vildt for sig, hvis den ene part bliver slået hjem for ofte. Det er der vist ingen som egentlig bryder sig særlig meget om.

Cirkus Torpito

Et andet fint brætspil man kan tage sig til, er det nye Cirkus Torpito, som er for de mindste. Her spiller du med et helt cirkus med både klovne, løver, akrobater og mange andre. Dem skal du få til at ballancere ovenpå hinanden, i bedste cirkusstil, men det skal gøres i den rigtige rækkefølge. Hvad den rigtige rækkefølge er, står på dit opgave kort, så det er altså forskelligt fra spiller til spiller, hvilken rækkefølge alle cirkuspersonerne skal sættes i.

Så når du lige er ved at have alle dine cirkuspersoner på plads, napper din sidemand måske lige præcis den figur du mangler, for at fuldføre dit kort. Men så må du jo bare se, om ikke du kan nappe den tilbage igen, så ikke sidemanden vinder over dig.

For de lidt større børn

Er man mere til elektroniske spil eller apps, er der virkelig mange at vælge imellem for børnene i dag. Alt lige fra DR’s Ramasjang app til, Angry Birds, Wordfeud, Subway surfer, ja listen er uendelig. Det gode ved disse er, at det ofte er noget som børnene kan spille alene, og derfor bliver man som voksen ikke hele tiden hevet i, men kan få tid til at være lidt praktisk i ferien også.

Så selvom man også skal hygge, når man nu har ferie, så er det vigtigt at kunne underholde sig selv samtidig. For ellers kan det godt gå hen, og blive nogle virkelig lange uger.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel