Hvem gør brug af cykelsko?

Hvem gør brug af cykelsko?

Man har specielt brug for et par gode cykelsko, hvis man cykler på racercykel, mountainbike eller går til spinning. Her kan man få nogle sko, der sættes fast i pedalerne ved hjælp af forskellige kliksystemer, hvilket der vil sikre den maksimale kontrol og overførsel af ens kraft til cyklen, hvilket gør en i stand til

Man har specielt brug for et par gode cykelsko, hvis man cykler på racercykel, mountainbike eller går til spinning. Her kan man få nogle sko, der sættes fast i pedalerne ved hjælp af forskellige kliksystemer, hvilket der vil sikre den maksimale kontrol og overførsel af ens kraft til cyklen, hvilket gør en i stand til at kunne cykle hurtigere. Cykelsko skåner samtidig ens fødder mod trykket fra pedalen. Cykelsko er også mere lette og åndbare, end almindelige hverdagssko, men de egner sig til gengæld ikke til at gå i, da cykelsko er stivere og lettere, end hverdagssko.

De sko, der bruges til mountainbike er dog mulige at gå i, hvis man eksempelvis er ude i et terræn, hvor det ikke er muligt at cykle. Denne cykelsko har en blød bund og minder en smule om en almindelig vandresko. Netop denne cykelsko er rigtig god, hvis man skal bruge en cykelsko til sine rejser, da den giver en god og behagelig mulighed for at stoppe op et sted og nyde udsigten, og de nye omgivelser, uden man skal til at skifte fra sine cykelsko til et par almindelige hverdagssko, eller hvis man nu kommer ud for meget stejle stigninger, hvor der er rigtigt meget mudder, som også gør, at man bliver nødt til at stå af cyklen.

 

Man bruger samme slags sko til spinning som til racere. De sko, der bliver brugt, har en hård sål og en helt stiv bund, så den kan overføre mest mulig kraft. En cykelsko til spinning har en helt glat bund. Design cykler har et stort udvalg af alt inden for cykler, heriblandt cykelsko både til racer og spinning.

 

Som mountainbiker, landevejsrytter og/eller touringentusiaster, bør man have høje ambitioner mellem forholdet til fod og pedal, og samtidig tage denne del meget alvorligt.

 

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel