Tæt på naturen – langt fra hverdagen

Tæt på naturen – langt fra hverdagen

Drømmer du om at rejse langt væk fra hverdag, madpakker og gråvejr? Efter en lang, dansk vinter er det på tide med en ferie, hvor man kan få ny energi og blive mættet af sanseindtryk. Er man ude efter en rejse, som byder på enestående natur- såvel som kulturoplevelser, der ikke minder om noget, man

Drømmer du om at rejse langt væk fra hverdag, madpakker og gråvejr? Efter en lang, dansk vinter er det på tide med en ferie, hvor man kan få ny energi og blive mættet af sanseindtryk.

Er man ude efter en rejse, som byder på enestående natur- såvel som kulturoplevelser, der ikke minder om noget, man har prøvet før, så er Sri Lanka et oplagt rejsemål.

Her kan du både dase på de fantastiske sandstrande, men du kan også besøge de smukke nationalparker eller de mange templer – Sri Lanka byder på noget for enhver smag. Find din næste rejse til Sri Lanka hos Viktors Farmor, hvis du vil på en rejse, du aldrig kommer til at glemme.

 

Krokodiller og paladser

Hvis du gerne vil mærke adrenalinen pumpe i kroppen, kan en safari i nationalparkerne varmt anbefales. Her kan du nemlig komme tæt på leoparder, krokodiller samt en masse andre vilde dyr i den storslåede natur. Der arrangeres også hvalsafarier, hvor man kan opleve delfiner og ikke mindst de gigantiske blåhvaler.

Udover at være rig på natur, byder Sri Lanka også på mange fantastiske kulturoplevelser. Du kan for eksempel få et indblik i hellige traditioner ved at besøge de smukke templer og paladser.

Det tropiske klima betyder i øvrigt, at der dyrkes en bred vifte af krydderier, og derfor er maden i Sri Lanka smagfuld og delikat. Der dyrkes også te, og ved at besøge en teplantage kan man få en helt unik oplevelse.

 

En rejse efter dit hoved

Hos Viktors Farmor kan du vælge imellem flere forskellige rejser til Sri Lanka. Det vil sige, at du, uanset om du vil fokusere på natur eller kultur, vil kunne finde din drømmerejse. Alle rejserne har en varighed på 15 dage, så der er rig mulighed for fordybelse.

Rejserne kan nemt bestilles på hjemmesiden, og der er mange forskellige afrejsetider, så du kan rejse når det passer dig.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel