3 gode grunde til at finde habitbukser til mænd

3 gode grunde til at finde habitbukser til mænd

Skal du finde et par skarpe habitbukser? Og skal de være slidstærke og holdbare? I denne korte artikel giver vi dig tre gode grunde til, hvorfor du skal finde et par gode habitbukser i god kvalitet, og hvordan du får dem til at holde i lang tid. Find ud af mere herunder.   Habitbukser skal

Skal du finde et par skarpe habitbukser? Og skal de være slidstærke og holdbare? I denne korte artikel giver vi dig tre gode grunde til, hvorfor du skal finde et par gode habitbukser i god kvalitet, og hvordan du får dem til at holde i lang tid. Find ud af mere herunder.

 

Habitbukser skal stå skarpt

Du kender habitbukser som en fast bestanddel af enhver mands jakkesæt eller habit. De er altså normalvis brugt til de mere formelle arrangementer, hvor du skal stå skarpt. Her er det særlig vigtigt at have nogle behagelige habitbukser på, da du oftest skal have dem på over længere tid, hvis du for eksempel bruger dem hver dag på arbejde. Vi giver dig nedenfor tre gode grunde til, hvorfor et par gode kvalitets habitbukser lige er sagen for dig.

 

Find først din pasform

Inden du finder dine yndlingshabitbukser, skal du i øvrigt lægge mærke til, hvilken pasform du skal vælge. Der er disse forskellige pasformer:

 

  • Habitbukser i slim fit
  • Habitbukser med stretch
  • Habitbukser med vidde
  • Habitbukser i regular fit

 

Din pasform kommer meget an på, hvor brede du vil have benene, og dermed hvor tætsiddende dine habitbukser skal være.

 

Tre gode grunde til at finde et par skarpe habitbukser

 

  1. De skal ikke vaskes særlig ofte
  2. De kan holde i mange år
  3. De er lette at folde sammen

 

Grund: De skal ikke vaskes særlig ofte

Lige meget hvilke par habitbukser det er, er det altid en god idé at hænge bukserne til tørre lige efter brug. Det skal helst gøres udenfor. Når du hænger dem udenfor, fordamper lugte, som tøjet har fået fra din sved eller lign. Det gør samtidig også, at tøjet holder længere, fordi det undgår at blive kørt rundt, centrifugeret etc. i en vaskemaskine. Det mindsker således det generelle slid på bukserne.

Skulle uheldet være ude, og du spilder mad, rødvin eller lignende væsker på dine bukser, er det altid en god idé at tage en varm klud på det pågældende sted. Andre metoder er at putte salt på, eller du kan putte en serviet med danskvand ned på pletten. Det vigtigste er, at du gør det så hurtigt som muligt.

 

 Grund: De kan holde i mange år

Med den rigtige pleje kan et par habitbukser altså holde i mange år. Det kommer også meget an på, hvilket materiale dine habitbukser er skabt af. Et rigtig godt materiale er uld. Uld er et naturmateriale, som giver dig et behageligt fit og holder dig tilpas varm om vinteren. Selve materialet skal helst vaskes i hånden eller tørres for at få det bedste resultat og den bedste pleje.

 

 Grund: De er lette at folde sammen

Det er ret ligetil, når du skal folde din habitbukser sammen. Generelt er bukser med pressefolder, altså habitbukser, nok de letteste bukser at folde.

Fold dem på midten og én gang til (hvis det er nødvendigt). Kig hertil efter, om eventuelle læg i bukselinningen ikke er blevet klemt skævt. Er det tilfældet, får du nemlig unødvendige folder i dine bukser. Sværere er det ikke.

 

 

Yderligere inspiration til at finde habitbukser til mænd

Savner du inspiration til at finde forskellige habitbukser til mænd? Kom ned i en af Tøjekspertens butikker og find masse eksempler på habitbukser i mange forskellige pasformer og farver.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply