Bliv godt klædt på til racersport med merchandise fra den officielle Jan Magnussen!

Bliv godt klædt på til racersport med merchandise fra den officielle Jan Magnussen!

Hos ’Jan Magnussen Racing Shop’ brænder de for motorsport og for racerkøren Jan Magnussen. De har derfor samlet det absolut bedste inden for deres egne designs, tilbehør, litteratur og memorabilia, så man på racerbanen har mulighed for at kunne vise, hvem man holder med. Der er blevet skabt en lang række yderst lækre produkter og

Hos ’Jan Magnussen Racing Shop’ brænder de for motorsport og for racerkøren Jan Magnussen. De har derfor samlet det absolut bedste inden for deres egne designs, tilbehør, litteratur og memorabilia, så man på racerbanen har mulighed for at kunne vise, hvem man holder med. Der er blevet skabt en lang række yderst lækre produkter og merchandise, så man har en masse at vælge i mellem.

 

Merchandise fra racerkører Jan Magnussen

Jan Magnussens karrierer som racerkører startede for cirka 36 år siden, hvilket er blevet til en del Le Mans løb – cirka 21, så man kan derfor godt sige, at Jan er ved at være en yderst rutineret Le Mans kører.

I 2018 kørte Jan for 15. gang Le Mans for Corvette Racing, hvor han også har opnået de bedste resultater. Det er hans mangeårige succes hos Corvette Racing, der danner baggrunden for at lave Corvette Racing Le Mans merchandise og andet merchandise, som er tilknyttet Corvette Racing og generelt bare Le Mans.

 

Man er sikret at finde merchandise af høj kvalitet hos den officielle Jan Magnussen Racing Shop. Uanset om man er på udkig efter tøj og accessories, er det at finde i Jan Magnussen merchandise kollektion.

Passionen for motorsport kan vises frem både til hverdag og på racerbanen ved hjælp af Jan Magnussens merchandise.

 

Hos racing shoppen sælger de et helt specielt billede med tilhørende tekst, der betyder meget for Jan Magnussen – teksten heder ’Racer’s Prayer’. Grunden til denne tekst er, at Jan Magnussen fik teksten af en marinesoldat i forbindelse med et Le Mans.

 

Le Mans merchandise af den officielle Jan Magnussen er med sikkerhed merchandise i allerhøjeste kvalitet. Produkterne er kommet til verden grundet en masse samarbejdspartnere, og de vil på intet tidspunkt gå på kompromis med kvaliteten, da det er noget de vægter højt og brænder for.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel