Få styr på mandemoden

Få styr på mandemoden

Man kan roligt sige at tøj til mænd er et vidt begreb, men vi kan i hvert fald nå frem til enighed om, at tøj til mænd er en beklædningsform, vi alle er nødsaget til at benytte af praktiske årsager. Når du sidder på nettet og handler tøj, har du en enten kvantitativ eller kvalitativ indgangsvinkel til,

Man kan roligt sige at tøj til mænd er et vidt begreb, men vi kan i hvert fald nå frem til enighed om, at tøj til mænd er en beklædningsform, vi alle er nødsaget til at benytte af praktiske årsager.

Når du sidder på nettet og handler tøj, har du en enten kvantitativ eller kvalitativ indgangsvinkel til, hvordan et succesfuldt tøjkøb ville tage sige ud. Er du kvantitativ anlagt, vil du se hvor mange t-shirts, du kan få til så billige penge som muligt. Samtidig anskuer den kvantitative mand også indkøbet ud fra et udelukkende praktisk perspektiv, hvor tøjet kun har den funktion at holde dig varm og dække din krop.

Få frisket op i den store garderobe

I dag kan du få rigtig mange fede t-shirts, som passer vildt godt til jeans. Jeg vil i hvert fald købe 2–3 t-shirts. Det er i orden, hvis det ikke er sådan nogle, som sidder vildt stramt. Du må dog godt. Husk blot at dine t-shirts ikke skal hænge på dig. Jeg vil også vælge to poloer. Alt efter hvad du bedst kan lide, kan du f.eks. vælge en Coolmax Polo, hvis det er til det fysiske arbejde. Du kan finde et utal af varianter hos forskellige butikker og på nettet. Jeg har egentlig ikke den store holdning til, hvilke farver du skal vælge, når det kommer til t-shirts og polo’er. Det må være op til dig at afgøre, hvad du godt kan lide.

Polo vs. T-shirt

Gå med begge dele. Hvis du har penge nok og plads nok i garderoben, så køb begge to. Jeg beklager, hvis du synes, at det er mange. Du skulle bare lige se en kvindes garderobe. Hvis du har en kæreste, ved du nok allerede godt, hvordan det ser ud i hendes tøjskab. Her kommer tøj til mænd ikke engang tæt på.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply
%d bloggers like this: