Find den rette tennissko til din fod

Find den rette tennissko til din fod

Klappende tilskuere, farverigt sportstøj og en flyvende gul tennisbold i fuld fart. Det er oftest en del af pakken, når fjernsynets mange programmer har tildelt en plads til en tenniskamp. Men det hele skal jo starte et sted, før det ende med tv-tid. Det kræver hård træning og en del selvdisciplin for at komme ud

Klappende tilskuere, farverigt sportstøj og en flyvende gul tennisbold i fuld fart. Det er oftest en del af pakken, når fjernsynets mange programmer har tildelt en plads til en tenniskamp. Men det hele skal jo starte et sted, før det ende med tv-tid. Det kræver hård træning og en del selvdisciplin for at komme ud i verden og spille mod de helt store stjerner. Der er dog visse ting, som skal have din opmærksomhed lidt mere end andet. Hvilket sportstøj, du skal vælge til de forskellige kampe og hvad farve, kan du tage stilling til efter et mere vigtigt valg – dine tennissko.

Tennissko til ethvert underlag

En tennissko er ikke bare en tennissko. Skoene er designet til at spille tennis i, hvilket også gør det nemmere for tennisspillerne at finde rundt i de mange forskellige modeller. Der er nemlig tennissko til ethvert underlag.

  • Græs
  • Grus
  • Allcourt

Dette er blot nogle af underlagene, og du skal som tennisspiller selv afgøre, hvilke sko du bedst kan bevæge dig i på tennisbanen. De to første eksempler er specialdesignet til netop dette underlag, mens du sagtens kan bruge en allcourt-tennissko på alle underlag inklusive græs og grus.

Modeller

Når du ved hvilket underlag dine tennissko skal bruge på, kan du bryde hovedet med at komme frem til den rette model til din fod. Der er alt fra Nike til Wilson tennissko på markedet, og modellen og designet kan derfor påvirke dit valg. Hvis du eksempelvis går specifikt efter en tennissko fra Wilson, kan du få modeller i enhver prisklasse – hvilket også gør sig gældende for andre modeller. Din opmærksomhed skal dog være rette mod, hvilken tennissko der passer til din fod i forhold til dine ankler, hvor meget stødabsorbering der er i skoen og meget andet, så du kan træne dig mod stjernerne uden for mange skavanker.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel