Guide til at finde din næste badmintonsko

Guide til at finde din næste badmintonsko

Træningstøjet er på plads. Tasken til ketcherne, drikkedunken og diverse småting til kampens forløb har fundet plads. Så med disse vigtige elementer til kampen, så mangler der blot et andet væsentligt element – nemlig dine badmintonsko. Du gør dig selv en stor tjeneste ved at finde de helt rette sko til dine fødder, når du

Træningstøjet er på plads. Tasken til ketcherne, drikkedunken og diverse småting til kampens forløb har fundet plads. Så med disse vigtige elementer til kampen, så mangler der blot et andet væsentligt element – nemlig dine badmintonsko.
Du gør dig selv en stor tjeneste ved at finde de helt rette sko til dine fødder, når du skal bevæge dig hurtigt rundt på banen, og samtidig formå ikke at få skavanker, der kan genere dit spil og træningssessioner.

Badmintonskoens typer

Dine fødder er ikke ens med alle andres, og på den baggrund laver mærker som Yonex, Forza og mange andre, sko, som passer til forskellige former for fødder. Du finder derfor forskellige typer af badmintonsko. Her kommer en guide over de 4 almindeligste skotyper:

  • Den lette/flade
  • Den smalle
  • Den stødabsorberende
  • Den neutrale

Den lette/flade badmintonsko henvender sig til den ikke alt for tunge spiller. Letheden finder du til dels på baggrund af den mindre stødabsorberende del i skoen.
Flere mærker laver badmintonsko, der har en smal pasform, hvilket kan være tilfældet hos kvinder og enkelte mænd.
Den stødabsorberende badmintonsko er de mest populære sko, da skoen kan være gode ved småproblemer med eksempelvis knæ eller ankel.
Uanset dit niveau kan du vælge en neutral badmintonsko. Den finder du i alle størrelser og kendetegnes ved den klassiske badmintonsko.

Design og andre færdigheder

Du kan finde badmintonsko i den helt dyre prisklasse, men der er selvfølgelig også sko, som passer til dit budget. De forskellige typer badmintonsko finder du også i mange forskellige designs, og så kan du med fordel også kigge efter andre færdigheder omkring skoen.
Overvej, hvor meget stødabsorbering du har behov for, tjek om der er en hælkappe i dine yndlingssko, da den kan stabilisere de mange retningsskift, du tager i en badmintonkamp, og find også den helt rigtige pasform til din næste badmintonsko.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel