Ja tak til bløde pakker til ham

Ja tak til bløde pakker til ham

Står du og skal købe gave til din søn, nevø, kæreste eller bedste ven og ikke helt ved, hvad du skal give ham? Det kan være svært at finde gaver til teenagedrengen, fordi det ikke altid er lige let at blive klog på, hvad de ønsker sig. Derfor har vi lavet denne guide, som vil

Står du og skal købe gave til din søn, nevø, kæreste eller bedste ven og ikke helt ved, hvad du skal give ham? Det kan være svært at finde gaver til teenagedrengen, fordi det ikke altid er lige let at blive klog på, hvad de ønsker sig. Derfor har vi lavet denne guide, som vil fremhæve at bløde pakker kan være et hit til teenageren.

Find det rigtige tøj til ham, som har fart over feltet

Hvis teenageren, som du skal købe en blød pakke til, er glad for fart over feltet på for eksempel skateboard, kan det være, at tøj fra spitfire wheels er helt essentiel til ham. Dette tøjbrand laver nemlig tøj, der gerne skulle matche en ægte skaters tøjstil. Tøjet bærer for eksempel logoet, så det kan være teenageren allerede, kender til brandet.

Samtidig har tøjet alligevel en ret simpel stil, så det kan også sagtens bruges af andre end de, som skater. Brandet laver både t-shirts med ryg-print eller for-print, men laver også hættetrøjer og sweatshirt med logoet på.

Hvilken størrelse skal man vælge?

Det kan være svært at vide hvilken størrelse, der passer til ham, du skal købe en blød pakke til. Måske du kan spørge dig til råds hos nogle, som kender hans størrelser lidt bedre, hvis ikke du selv kender den. Det kan for eksempel være, at forældre ved den information. Så kan du f.eks. gå efter den størrelse han normalt går i. Du kan også selv være opmærksom på, om han går i tøj, der sidder mere til, eller som er mere oversize. Nogle teenagere kan nemlig godt lide, når tøjet eller lidt større, da dette er ’in’ lige nu. Hvis dette er tilfældet, kan det være, du skal købe trøjen i et nummer eller to størrelser større, end hvad han måske plejer. På hjemmesiden, kan man også nogle gange se, hvilken højde modellerne er, og hvilken størrelse de er iført, så man kan få en idé om, hvor store størrelserne er.

Køb nogle nye hjul til skateboardet

Af samme brand kan man også købe skateboard hjul med logoet på. Disse kommer i en pakke med 4 hjul og kan fås i forskellige farver. Dette kan måske være en god gave idé, hvis han går meget op i at skate, hvor hjulene ofte bliver slidt med tiden på grund af brug og de mange tricks.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply