Tips til weekendophold

Tips til weekendophold

Sommeren er over os, og sommerferien står for døren. Du er måske en af dem, som ikke skal på den helt store sommerferie i udlandet i år. Det kan i så fald være rart at have nogle ’udflugter’ planlagt henover sommeren, sammen med kæresten. Der er en masse at vælge i mellem, det er bare

Sommeren er over os, og sommerferien står for døren. Du er måske en af dem, som ikke skal på den helt store sommerferie i udlandet i år. Det kan i så fald være rart at have nogle ’udflugter’ planlagt henover sommeren, sammen med kæresten. Der er en masse at vælge i mellem, det er bare om at finde ud af, hvad I har lyst til. I denne artikel, finder du tips til planlægningen af afslappende weekendophold, hvor romantikken er i førersædet.

Spaophold

Spaophold er det helt store hit, når der skal skrues op for romantikken. Der er en lang række spaophold at vælge mellem, som opfylder lidt forskellige behov. Nogle spa-steder, gør det muligt at kombinere afslapning med mulighed for aktiviteter også, hvorimod andre har til formål udelukkende at tilbyde afslappende omgivelser uden megen aktivitet.

Det svenske Ystad Saltsjöbad, er med årene steget enormt i popularitet i det danske. Det er et spa-hotel, som er placeret ud til vandet. En lang række danske kendisser, har lagt spa-hotellet et visit, som også har været med til at øge stedets popularitet. Hotellet har som udgangspunkt fokus på ren afslapning og luksus.

Ønsker man et spaophold, hvor der også er mulighed for lidt aktivitet undervejs, så er Hotel Marina i Norddjursland et glimrende valg. Hotellet giver mulighed for afslapning i luksus samtidig med, at der er mulighed for nogle aktive timer i naturen, som hotellet er omgivet af.

Ønsker man blot et ophold, hvor overnatninger ikke er inkluderet, er der adskillige spa-stedet at vælge i mellem i det danske. København har efterhånden et stort udvalg, af afslappende spa-omgivelser, hvor man blot er på stedet et valgfrit antal timer i løbet af en dag. Denne form for ’spa-ophold’ kræver ikke den helt store planlægning, da disse steder jo sagtens kan besøges, på en helt almindelig hverdag efter en arbejdsdag.

Storby ferie

Det er efterhånden ikke nødvendigt at lægge den helt store planlægning bag en storbyferie, som blot skal have en varighed på et par dage. Hvis man er fleksibel, hvad angår destination, kan man komme rigtig langt for sine penge. Afbudsrejser er enormt populære, da de oftest kan spare dig for en masse penge. Har man specifikke ønsker for sit weekendophold henover sommeren, kan det være en fordel at planlægge sit ophold i god tid, da det ellers, især i sommerperioden, kan gå hen og blive en halv-dyr fornøjelse.

Hvis du planlægger ferien i god tid, kan du oftest få mere for dine penge, og også i højere grad vælge mellem hoteller, inden priser i sommermånederne stiger helt til vejrs.

Lidt ekstra forkælelse

Når der er styr på planerne for sommeren, hvor du og kæresten skal til at hæve niveauet for romantikken, kan det være rart at forkæle sig selv med lidt lækkert til weekendopholdet. Det kan være, at en ny kjole eller top vil give selvtilliden et boost, som jo aldrig er helt dårligt. Populariteten af Ofelia tøj er steget gevaldigt, og brandet har implementeret sommerens helt store ’it farver’, så du også kommer til at se helt moderigtig ud.

Når du har forkælet dig selv lidt, kan det måske være en fordel at kigge på nogle rejsetasker til kæresten. Rejsetasker fås i adskillige farver og materialer, og de kan opfylde vidt forskellige behov. De kan som navnet antyder, benyttes til weekendturen, men de kan ikke mindst også, benyttes som en lækker træningsaske. Gaven kan være en god investering og måske være med til, at kæresten skruer op for gavmildheden og romantikken, ved også at købe noget lækkert til dig.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel