Gør det let og overskueligt at se godt ud

Gør det let og overskueligt at se godt ud

Som kvinde kan det tage lang tid at gøre sig klar om morgenen, når man både skal have det rigtige tøj og make-up på. For mange betyder det at se godt ud også, at man har det godt, og det er derfor vigtigt at man ikke går ned i standard, når man skal vælge make-up

Som kvinde kan det tage lang tid at gøre sig klar om morgenen, når man både skal have det rigtige tøj og make-up på. For mange betyder det at se godt ud også, at man har det godt, og det er derfor vigtigt at man ikke går ned i standard, når man skal vælge make-up mærker. Hos Tromborg finder du en bredt udvalg af skønhedsprodukter, hvor kvaliteten altid er i topklasse. Det er en dansk producent, som har både hudplejeprodukter og make-up serier, der er udviklet af Marianne og med 20 års erfaring som make-up artist startede Tromborg i 2003. Hun startede ud med den skønhedsfilosofi, at det skulle være både let og overskueligt at se godt ud – på ingen tid. Dette må man sige produkterne lever op til med den høje kvalitet, hun har vedligeholdt helt siden begyndelsen af Tromborg.

 

Slip for at gå ned på økologien med din make-up

Et af de vigtigste hovedelementer i Tromborgs produkter er, at de er økologiske. I det brede sortiment af skønhedsprodukter finder du både økologisk hudpleje og økologisk make-up, hvilket er noget de vægter meget højt. Tromborg ønsker at skabe en balance mellem natur og skønhed, og derfor er det meget vigtigt for dem, at produkterne er organiske og naturlige. Alle deres produkter produceres samtidig også i Danmark, hvor de bruger aktive ingredienser, som er videnskabeligt veldokumenterede og ikke skader miljøet.

Der er brugt økologisk verificerede æteriske olier til produkterne, som giver en beroligende effekt på huden, da de har aroma-terapeutiske virkninger. Der er kun udvalgt de reneste organiske æteriske olier, fordi de både virker aktivt, men også har mange terapeutiske fordele. Desuden er der ikke tilsat parfume, hvilket også gør at produkterne kan bruges af parfume allergikere, som også kan få lov at pleje deres hud og gøre sig klar om morgenen med den helt rigtige make-up.

 

Bestil dine nye produkter direkte hjem til døren

Det er sjældent man lige har tid til at tage på den helt store shopping tur i en travl hverdag, og det kan derfor være lettere at bestille sine skønhedsprodukter online. Inde på Creme de la creme shops hjemmeside kan du finde et bredt udvalg af Tromborg. Her kan du let få overblik over de forskellige produkter, og hvad de hver især har af fordele, så du kan finde det, som passer allerbedst til dig. Det er let at bestille hjem og bliver leveret inden for 1-3 hverdage, så du på ingen tid kan modtage dine nye produkter, som betyder meget i en kvindes hverdag.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel