Hvad er barnets navn – og hvad skal der forberedes?

Hvad er barnets navn – og hvad skal der forberedes?

”Hvad er barnets navn?” er ordene fra præsten i kirken, når barnet skal døbes. Og det spørgsmål kan være svært for mange. Det første, der kræves er, at man ved, hvilket køn barnet er. De fleste vælger at få det at vide ved scanningerne, hvis det er muligt, og ellers køber de sig til en

”Hvad er barnets navn?” er ordene fra præsten i kirken, når barnet skal døbes. Og det spørgsmål kan være svært for mange. Det første, der kræves er, at man ved, hvilket køn barnet er. De fleste vælger at få det at vide ved scanningerne, hvis det er muligt, og ellers køber de sig til en scanning, fordi nysgerrigheden er for stor. Andre vælger at vente til barnet kommer. Men de fleste kan ikke undgå at tale om eller måske endda diskutere navne, inden barnet kommer.

 

Freja i skoletiden var dum

Det, diskussionen af navne især vil indebære, er, at barnet ikke kan komme til at hedde noget, som en af de dumme i skoletiden hed. Måske synes faderen, at Freja er det rigtige navn til den lille pige, som parret skal have. Men så kender moderen en pige fra skolen, som hedder Freja, og hun var ikke sød. Ved denne metode vil I komme omkring mange navne og få sorteret ud. Herefter kan I så se på navne, som ikke er taget. Til inspiration, så er der nogle ældre navne til piger, som igen er kommet på mode i skrivende stund. Læs mere om dem her. Disse er blandt andet:

  • Nora
  • Esther
  • Astrid
  • Dagmar
  • Ellen

 

Hvad kan der blive gjort klar?

Når I har diskuteret navne, så er der en masse, der skal gøres klar, før den lille nye kommer. Kender I kønnet, så er det nemmere at gå til, hvis altså farvevalg af tøj, maling på vægge eller andet betyder meget for jer. Ellers kan I også forberede meget andet og købe det i standardfarver. I kan købe en hvid tremmeseng, hvide, grå eller sorte bodystockings og stofbleer, male væggene hvide og måske en grå. I kan altid sætte klistermærker på vægge i en mere piget eller drenget farve, når barnet er kommet. Derudover kan I købe barnevogn, sutteflaske, sutter i neutrale farver og ikke mindst bleer. Så det er bare med at komme i gang, for der er nok at gå i krig med.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel