Hvad er boheme-tøj? Og hvorfor hitter det?

Hvad er boheme-tøj? Og hvorfor hitter det?

Boheme-stilen er fremadstormende for tiden. Der er mange, der har fået øjnene op for den. Den har tilmed også fundet vejen til mange af de prominente modemagasiner. Derfor er der også flere kvinder, der finde sig inspireret af denne stilart og kombinere den med deres egen stil. Det ser ikke ud til, at det vil

Boheme-stilen er fremadstormende for tiden. Der er mange, der har fået øjnene op for den. Den har tilmed også fundet vejen til mange af de prominente modemagasiner. Derfor er der også flere kvinder, der finde sig inspireret af denne stilart og kombinere den med deres egen stil. Det ser ikke ud til, at det vil ændre sig lige foreløbigt.

 

Det handler særligt om, at det er en meget minimalistisk stil. Det appellerer til mange, da nordisk stil særligt er kendt for det rolige, stilrene og minimale look – og det er netop dét som boheme tøj omfavner på bedste vis. Det betyder også, at der er gode forudsætninger for, at boheme-stilen er noget, der tiltaler dig.

 

Men hvad er boheme-tøj egentlig?

Boheme-stilen er kendt for at være romantisk og feminin. Den appellerer særligt til de meget stilbevidste kvinder. Det er en stil, der er præget af tøj i rolige farver. Det inkluderer bl.a. natur- og jordfarver såsom lysebrun, hvid, creme, rosa og grå. Det får du også hurtigt et indblik i, hvis du ser nærmere på en forhandler, der sælger tøj i boheme-stil.

 

Samtidig er det også en stil, der er domineret af et væld af flotte detaljer. Ofte er disse detaljer pynt i form af blonder eller diskrete mønstre. Endvidere, så er boheme-stilen også et signalement for en rolig og afslappet stil, hvor der dog ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller udseende.

 

Boheme-stilen kan kombineres med mange outfits

Det er særligt vigtigt, at det understreges, at boheme er en stil, der ikke kun kan stå alene. Det er en stilart, der snildt kan kombineres med øvrige stilarter og derfor også kan tilføre noget særligt til mange outfits. Det er – med garanti – også noget, der har haft stor indflydelse på den store populariteten, boheme-stilen har oplevet.

 

Det er dog ikke kun de danske kvinder, der har taget boheme-stilen til sig. Det er noget, der er aktuelt i store dele af verden. Derfor er der også mange brands, der har lanceret kollektioner, der harmonerer med de præmisser, der er stillet op for, at det kan kategoriseres som boheme. Det medfører, at du også kan finde noget, der appellerer til dig.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel