Hvad giver man i gave til faren, der har alt?

Hvad giver man i gave til faren, der har alt?

Har din far alt hvad hjertet begær og siger han altid at han ikke ønsker sig noget til hverken jul, fødselsdag eller på fars dag. Så har vi lavet en guide til at finde nogle gaveideer som han helt sikkert ikke selv har tænkt på. Dette er nemlig gaver til faren der har alt, men

Har din far alt hvad hjertet begær og siger han altid at han ikke ønsker sig noget til hverken jul, fødselsdag eller på fars dag. Så har vi lavet en guide til at finde nogle gaveideer som han helt sikkert ikke selv har tænkt på. Dette er nemlig gaver til faren der har alt, men måske mangler lidt oplevelser og spænding i livet.

En oplevelse i en ferrari

Det kan godt være at din far har alverdens gadgets til køkkenet og ikke mangler flere sorte strømper, men har han prøvet at køre i en ferrari, hvor det er ham selv der sidder bag rettet. Denne oplevelse kan nu blive din fars, der findes flere steder i landet hvor man enten kan sidde med som passager, køre den ferrarien på landevejen eller på en lukket bane hvor man virkelig kan få lov at give den hele armen.

Gourmet i vildmarken

Er din far vild med naturen og elsker han at opholde sig i skoven. Så er dette en perfekt oplevelse, her kan han komme ud og gå i mols bjerge hvor han med en gruppe bliver guidet til at finde urter og spiseligt ukrudt. Det hele vil blive tilberedt over bålet hvor der vil være øl, vand og vin. Dette er en helt unik oplevelse i nogle fantastiske omgivelser, der er ingen tvivl om at dette vil være et minde din far sent vil glemme. Vil du se endnu flere oplevelsesgaver af denne type til din far, så kig her. Det samme kan du finde til din mor her.

Et kursus i at lave verdens bedste pizza

Hvem elsker ikke en god pizza? Er din far typen som elsker en god pizza og gerne køre langt for at få den bedste pizza. Nu kan han lære at lave en perfekt pizza hjemmet i sit eget køkken. Med dette kursus i hånden, booker han sig ind på en dato som passer ham. Herefter møder han op og vil lære alt om æltning og håndtering af pizzadej. Ja hvem ved, måske står der hjemmelavet pizza på menuen næste gang du besøger din far.

Et prøvedyk

Har din far altid snakket om at han godt kunne tænke sig at prøve og dykke. Med et prøvedyk starter dagen med lidt teori og praktisk gennemgang af udstyret. Herefter vil der være afgang til enten en pool eller stranden, alt efter årstid og så vil der blive øvet med en erfaren og certificeret instruktør. Efter prøvedykket kan han hurtigt finde frem til om det er en sport han vil prøve igen og eventuelt tage et dykkercertifikat selv.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel