Det får du brug for til den nyfødte

Det får du brug for til den nyfødte

Er den lille nyes ankomst lige rundt om hjørnet? Og er du begyndt at tvivle på, hvorvidt du har styr på det hele, til når tiden melder sig? Så læs med her og tjek op på, om du har det vigtigste udstyr klar.   Tjek om du har det hele Som tiden for fødslen nærmer

Er den lille nyes ankomst lige rundt om hjørnet? Og er du begyndt at tvivle på, hvorvidt du har styr på det hele, til når tiden melder sig? Så læs med her og tjek op på, om du har det vigtigste udstyr klar.

 

Tjek om du har det hele

Som tiden for fødslen nærmer sig, kan alle blive en smule usikre og fortvivlede i forhold til, om alt udstyret til den lille nye er i orden, og om der i det hele taget er indkøbt alt det, som der er brug for. Og især som førstegangsfødende kan sådanne tanker føre til mange bekymrede stunder, og det burde det ikke. I stedet burde tiden som gravid nydes og være præget af ro og glædelig forventning.

Nedenfor er nævnt nogle af de vigtigste ting, som skal huskes.

 

Det er selvfølgelig essentielt at have en god barnevogn med madras, myggenet og regnslag og en autostol, således du har mulighed for at komme rundt med din nyfødte. Derudover skal du også have styr på amme-bh’er, ammeindlæg og ammepude, som alt sammen hjælper dig med at give barnet den nødvendige næring.

 

Derudover skal den nyfødte selvfølgelig have en god babyseng med en lækker dyne og gerne en sengerand og en babyalarm, således du ved, at barnet sover trygt. For at gøre badningen lettere anbefales desuden et badekar, en badekåbe og en baby-bade-olie.

 

Ydermere er der også behov for et puslebord med en god puslepude og en pusletaske, en blespand og tonsvis af bleer og vådservietter. Hertil er det også en god ide med en creme til røde numser og et termometer, således du altid kan tjekke, at du har et raskt barn.

 

Sutter, tøj til forskellige lejligheder og legetøj er desuden altid en selvfølge men også nogle af de ting, som der indkøbes først. Og også sådanne ting, som man får forærende.

 

Få mere inspiration

Ønsker du at få flere gode råd til, hvordan du skal forholde dig som nybagt mor og finde en masse inspiration til blandt andet børneværelse, tøj og lejetøj så se mere her.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel